ODISSEES

Espectacle de teatre físic, immersiu i interactiu de format no convencional per públic adolescent i adult, amb app disenyada per La Fura dels Baus (Fundació Èpica).

Espectacle immersiu de teatre físic i noves tecnologies dirigit a joves a partir de 12 anys i a adults que un cop varen ser adolescents.

Una proposta de format no convencional que convida al públic a formar part del devenir de la vida. Quin camí dibuixarem? Una reflexió intergeneracional sobre el nostre pas fugaç per aquest món físic i digital.

ODISSEES

ODISSEES ofereix una experiència teatral única que, a través de la col·laboració amb La Fura dels Baus i l'aplicació Kalliopé 2, permet al públic interactuar amb els intèrprets i l’entorn utilitzant els seus pròpis telèfons mòbils.

L’espectacle explora temes rellevants per als joves d'avui dia com la identitat, la tecnologia i les relacions personals, que afecten transversalment als adults, i reflexionem sobre la nostra responsabilitat davant dels reptes que afronten els joves d’avui en dia.

Aquest espectacle forma part del Projecte MICA -Mediació i Comunitat en Acció-, pensada per crear ponts entre el món artístic i la comunitat, amb qui estem desenvolupant el projecte ADOLEAGENTS, un pla d’activació social i artística dirigit a joves de Balears en tota la seva diversitat

Amb ODISSEES hi ha una comissió artística formada íntegrament per joves que ens assessoren sobre la dramatúrgia i l’estètica durant el procés de creació. D’aquesta manera oferim una aproximació a les arts escèniques diferent, on el debat i el pensament crític estan presents, tenint la possibilitat d’apropar-se als diversos oficis que intervenen en una producció escènica.

Amb el suport de:

Equip artístic:

Direcció i dramatúrgia: Pau Bachero

Interpretació: Sienna Vila, Joan Maria Pascual

Ajudantia de direcció i dramatúrgia: Carme Serna

Assessoria artística: Jonathan Holloway

Assessoria científica: Marga Salas

Espai sonor: Joan Vila

Concepció visual: Carme Serna

Noves tecnologies: Marc Homar

Disseny de vestuari: Aina Moroms

Disseny il·luminació: Jenny Vila

Mediació i comunitat: Projecte MICA

Responsable d’impacte social: Ima Ferri

Comissió artística: Àngela Danet Oliver, Ariadna Picos Gelabert, Arnau Jutglar Gomez, Carla Martínez Oliver, Claudia Landaeta Beascoechea, Damiana Catalán Adrover, Irene Ysasi Justo, Laia Comas Artigas, Lia Golomb Montaña, Marta Rigo Aznar, Mikel Mantxola Barrera, Yolanda Kremp

Espai escènic: Andrea Custodio

Ajudant de Vestuari: Mimi Coralio

Cap Tècnic: Juanro Campos

Fotografia: Luca Rocchi

Vídeo: Pau Pascual

Comunicació i xarxes: Aina Zanoguera

Administració: Sandra G. Lara

Ajudant de producció: Joana Peralta

Producció creativa: Jenny Vila