Les Petites Coses

A través dels objectes-titelles i la dansa, del teatre físic i la música, la companyia confronta la sincera i directa ingenuïtat de la infància amb la sovint absurda lluita dels adults per ser grans models sense perdre una aparent dignitat.

Coproducció amb el Teatre Principal de Palma

La Mecànica presenta un espectacle descarat, fresc i enèrgic, on un grup d'adults lluiten per ser bons models sense perdre els papers, davant la lògica i la sinceritat directa dels infants.

Entre els objectes i la dansa, el teatre físic i la música, les veus invisibles dels més petits que apareixen per demanar-nos amb humor i poesia com va ser que, un dia, els adults vàrem deixar de jugar.

Les Petites Coses

A través dels objectes-titelles i la dansa, del teatre físic i la música, la companyia confronta la sincera i directa ingenuïtat de la infància amb la sovint absurda lluita dels adults per ser grans models sense perdre una aparent dignitat.

Un espectacle entremaliat, fresc i inspirador que es demana pel lloc que ocupa la infància i com va ser que, un dia, els adults vàrem deixar de jugar.

En cada funció, un grup de nines i nins tenen l'oportunitat de formar part d'aquesta experiència teatral, assajant amb la companyia, aportant les seves idees, les seves veus i apareixent per sorpresa en algunes escenes de l'espectacle.

Amb el suport de:

Equip artístic i creatiu:

Direcció i dramatúrgia: Pau Bachero

Assessorament científic: Marga Salas

Assessorament artístic: Jonathan Holloway

Intèrprets*: Aina Zanoguera, Alejandro Navarro, Borja Tous, Carme Serna

*Pau Bachero / Gypsy Nel·lo Peeters (covers)

Direcció musical i espai sonor: Mon Joan Tiquat

Escenografia i titelles: Alfred Casas

Artista plàstic: Claudio Capellini

Vídeo mapatge: Marc Homar

Il·luminació: Jenny Vila

Vestuari: Angie Vallori

Utilleria: Andrea Custodio

Construcció escenografia: Borja Tous

Projecte educatiu: Paula Vila

Cap tècnic: Juanro Campos

Producció creativa: Jenny Vila

  • Premi ATAPIB 2021 Millor Direcció
  • Menció Especial Premis Ciutat de Palma 2021 per Les Petites Coses.

Una co-producció de:

I la col·laboració de:

Treball amb la comunitat:

La participació dels més petits en l’espectacle és un dels punts més importants del projecte, allò que li dona sentit i una experiència que deixarà empremta tant en els infants que hi participen com en els espectadors que la gaudeixen.

Aquesta experiència vivencial entre companyia, teatre i comunitat ens aporta com a companyia una font inesgotable d’inspiració i desenvolupament col·lectiu. Als nins i nines se’ls ofereix l’oportunitat de viure una experiència teatral des de noves perspectives i compartir un espai i un temps de qualitat amb un col·lectiu de creadors i creadores. I, finalment, a la localitat oferim aquest projecte, el qual va més enllà d’oferir un simplement espectacle teatral: vol servir per l’enfortiment dels vincles entre el teatre i la comunitat.